Echipa Rugby barlad

Kinder Rugby

Copii 5 - 8 ani

“KINDER RUGBY – DISTRACTIE SI JOC” este proiectul care se adreseaza copiilor intre 5 si 8 ani, fete si baieti. Acesta ofera o alternativa sanatoasa, distractiva si educationala de petrecere a timpului liber. Pentru succesul acestui proiect lucreaza un staf format din antrenori, pedagogi, doctori, kinetoterapeuti. Va asteptam cu cei mici la baza noastra sportiva!

Rugby cu cravata

Rugby cu Cravata

Copii 9 - 14 ani

De unde conceptul “ RUGBY CU CRAVATA”? Rugbyul cu cravata a aparut de la nevoia de SPORT SI EDUCATIE, a intregii societati! Unde altundeva decat pe terenul de rugby? Rugbyul imbina perfect educatia si starea de bine prin miscare! Valorile jocului de rugby, fac ca acest sport sa fie catalogat sport nobil in intreaga lume. Foarte multe scoli private din strainatate, folosind sloganul “Educatie prin Rugby”, s-au dezvoltat nemaipomenit de bine! Starea de bine prin miscare, este si ea foarte bine exploatata practicand rugbyul. Datorita faptului ca este cel mai complex sport din punct de vedete fizic dar si intelectual, specialistii din domeniul sanatatii recomanda practicarea rugbyului la orice varsta si de catre orice categorie sociala. Ce mai astepti? Vino la rugby!

Vulturii Barlad

Copii 15 - 19 ani

Dezvoltare personala pe termen lung din punct de vedere fizic, psihologic,nutritional, stil de viata, abilitati comunicare si programe individuale de pregatire sunt obiectivele proiectului ” VULTURII BARLAD”. De ce vulturi? Pentru ca ne dorim ca tinerii nostri sa ”zboare “cat mai sus,sa fie puternici si independenti. Lasa-ti copilul sa se prinda in jocul nostru pentru a deveni un tanar competent si un adult responsabil.

Rugby Feminin

Echipa Rugby Feminin

Proiectul pentru fete a pornit din entuziasmul si determinarea unui grup scolar care s- a incapatinat sa arate lumii rugbystice ca si domnisoarele pot practica acest nobil sport. Fetele sunt cele mai bune ambasadoare a unor stari de spirit precum vivacitatea, daruirea, entuziasmul,care impletite cu disciplina, respectul, integritatea, solidaritatea , pasiunea creeaza reteta perfecta de dezvoltare. Fetele au un program bazat pe rugby fara contact, menit sa inbunatateasca comunicarea, starea de bine si lucrul in echipa. Te asteptam sa te alaturi proiectului nostru feminin!

Staff

Membrii Staff-ului Rugby Barlad

Staff

Vino la un antrenament
Imediat!

Te așteptăm la Rugby Bârlad. Un mediul plăcut unde îți poți face mulți prieteni și să faci puțină mișcare!

6 + 5 =