COINCIDENTA SAU NU?

Scris de admin

November 17, 2021

Saptamanile care au trecut au adus in peisajul rugbystic romanesc cateva evenimente care sunt legate si de comunitatea noastra . Sa le luam in ordine. Bucur Sorinel , a fost premiat pentru intreaga sa cariera (17 ani ca jucator si 14 ca arbitru) de catre C.C.A . , A.J.Rugby Vaslui si RC Barlad. Cariera in rugby a pornit de la CSS Barlad sub indrumarea antrenorului Constantin Nedelcu si a continuat cu succes la clubul de seniori din orasul nostru. Numele lui a fost legat numai de rugbyul din Barlad , dedicatia , pasiunea, corectitudinea au fost valorile dupa care s-a ghidat si COINCIDENTA SAU NU , Alexandru fiul sau, a mostenit talentul rugbystic devenind international de seniori. Respect Bucur Sorinel!!!

Saptamana trecuta doua perechi de frati au intregit loturile nationale de seniori si tineret ale Romaniei. COINCIDENTA SAU NU, sunt produsul Made in Barlad. Felicitari si cat mai multe realizari Vlad Balan, Vasilica Balan , Ovidiu Neagu si Robert Neagu!!

La sfarsitul acestei saptamani Romania va disputa un meci test impotriva statului Tonga. In lotul convocat pentru acest eveniment se afla si 7 sportivi ” Made in Barlad” . COINCIDENTA SAU NU , rezultatele obtinute de acesti minunati copiii sunt in egala masura si meritul domnilor profesori de educatie fizica care i-au descoperit si a antrenorilor care i-au format ( Harnagea Ioan, Gimbuta Marius, Tufaru Daniel Gelu, Iftenie Iulian, Isac Ionut, Ibanescu Florin, Popa Ciprian ).

COINCIDENTA SAU NU, familia rugbystica barladeana produce in continuare campioni. Felicitari tuturor si asteptam pe micii vulturi sa “zboare” cat mai sus!!!!

Alte noutăți…

VULTURI PE CULMI!

Anul  2023 aduce in vitrina rugbyului barladean  trei medalii la nivel de juniori : Locul II Under 15, Locul I Under...

MADE IN BARLAD

  Debutam in 2023 cu seria de interviuri denumita "Made in Barlad" avandu-l ca invitat pe Sandu Ciorascu. Sosit...

COMPLETEAZA FORMULARUL 230 !

Va invitam sa sprijiniti proiectele de dezvoltare ale asociatiei noastre completand formularul 230 pe  anul 2022...

0 Comments